```

In 2015 kwam ik als hobby wijnmaker op het idee om een wijn die niet echt lekker geworden was te distilleren tot een Brandy. Ik kwam er direct achter dat de benodigdheden hiervoor in Nederland moeilijk te krijgen zijn. Na de formaliteiten en het zoeken van goede leveranciers kon www.stookwinkel.nl van start.

Na een periode van uit huis te hebben gewerkt is Stookwinkel in 2018 verhuisd naar een grote bedrijfsruimte in Deventer. Het assortiment is nu een stuk groter en verkoopt Stookwinkel naast Stook benodigdheden ook benodigdheden voor het maken van Bier en wijn en verhuren we ook fruipersen.

Daarnaast heeft Stookwinkel het leukste forum van Nederland, www.stookforum.nl In beginsel was dit bedoeld om klanten elkaars recepten te laten delen, nu is het een hechte community met een jaarlijkse Stookforum barbecue met de bijbehorende proeverij natuurlijk! Nieuwkomers leren hier de fijnste kneepjes van de hobby van de leden die al weer wat langer bezig zijn. www.stookforum.nl heeft al ruim 3000 leden.

Op het forum kun je natuurlijk ook terecht om vragen beantwoord te zien op de eeuwige mythes over het gevaar van thuis distilleren zoals het hardnekkige collectieve geheugen van Nederland ons doet geloven, en lees je dat de overheid in Nederland helemaal niet zo streng is voor de ambachtelijke hobbyist die alleen voor thuisgebruik een Whisky of een likeurtje maakt.

Doe jij mee met deze geweldige hobby?

Wil jij investeren in de groei van Stookwinkel? Je kunt investeren vanaf € 30.000 met een jaarlijkse uitbetaling van 7% rente en naar keuze maandelijkse aflossing of een periode aflossingsvrij voor een maximaal rendement. Zo helpen wij elkaar zonder hoge bankkosten aan mooie rendementen en kunnen we nog meer mensen laten genieten van deze mooie hobby.

Interesse gewekt? Stuur een mailtje naar [email protected]

Stookwinkel – Brouwen en Distilleren | ©2024 | Design & Realisatie door Webheads BV