```

Algemeen

zijn handelsnamen van Wemax Trading.

De belastingdienst, afdeling Douane heeft Wemax Trading per 01-05-2015 een vergunning verleend om distilleertoestellen voorhanden te hebben, te vervaardigen en te mogen verkopen.

Vergunningsnummer NL0074000860

Bestellen
Wanneer u een bestelling plaatst op www.wemaxtrading.nl of www.stookwinkel.nl gaan wij direct voor u aan de slag! U krijgt een email van ons ter bevestiging met daarin uw bestelnummer, het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) en de betalingsvoorwaarden.

Betalingsvoorwaarden
Alle bestellingen kunnen alleen worden betaald middels een van onze op de website aangegeven betaalmethodes. of, indien u geen gebruik kunt maken van Ideal, PayPal, bankcontact/mrCash, Sofort, CreditCard of Bitcoin, via vooruitbetaling per bankoverschrijving. Wij verzenden niet onder rembours vanwege de hoge kosten en de zeer lange betalingsvertraging van POST NL.

Recent hebben wij achteraf betalen toegevoegd als betaalmethode. Dit hebben wij uitbesteed aan Klarna. Deze service is vooralsnog alleen beschikbaar voor klanten uit nederland, duitsland, finland en oostenrijk. De service kan dus niet gebruikt worden door belgische klanten.

Verzending
Verzending wordt verzorgd via Packs, een private pakketdienst die veel voorzichtiger omgaat met de pakketten dan bijvoorbeeld PostNL. Bestellingen naar het buitenland worden binnen de EU verzorgd door GLS en DPD. U ontvangt een mail van de vervoerder met een Track & Trace link zodat u uw zending kunt volgen. Voor de meeste bestellingen geld, voor 14.00 besteld, de volgende dag in huis.

De verzend en verpakkingskosten zijn bij Stookwinkel gratis voor bestellingen boven de Euro 75,00 (Nederland/Belgie en Duitsland) overige landen zijn ingedeeld in verschillende tariefzones, deze prijzen kun je zien nadat je bij het afrekenen je lamd hebt geselecteerd.

Levertijd
Na ontvangst van uw betaling, krijgt u van Stookwinkel.nl een bevestiging. Daarin wordt duidelijk gemaakt wanneer uw bestelling wordt overgedragen aan de vervoerder. Dit zal doorgaans binnen 1 werkdag zijn. Over het algemeen worden producten die voor 14.00 besteld en betaald zijn nog dezelfde dag naar u verzonden.

Mocht u hierover verzoeken en of vragen hebben, kunt u altijd even contact opnemen via e-mail. [email protected]

Garantie en Aansprakelijkheid
Op alle producten heeft u 1 jaar garantie. Wij gaan er van uit dat dit niet nodig zal zijn. Onze producten staan bekend als een aankoop voor het leven!

Bij klachten, tips en of idee├źn verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Binnen onze mogelijkheden zullen wij er alles aan doen u tevreden te stellen.

Disclaimer met betrekking tot Distilleren van alcohol

Nederland en de meeste landen om ons heen hebben het thuis distilleren van sterke drank verboden. Het brouwen van bier en het maken van wijn voor Eigen gebruik is wel toegestaan.

Een vergunnings aanvraagformulier voor het voor handen hebben van een distilleerketel vind u door hier te klikken. Aan deze vergunning zijn geen kosten verbonden. Echter wordt er aan particulieren niet snel een vergunning verleent. Garanderen kunnen wij het niet, maar wij hebben nog nooit vernomen dat er gehandhaafd wordt op het bezit van ketels door particulieren. Het blijft in ieder geval altijd uw eigen verantwoordelijkheid.

Bij de aanvraag van uw vergunning heeft u het serienummer van de ketel nodig. Dit nummer kunt u vinden aan de bovenzijde van de pot (de rand waar de helm wordt geplaatst) Of aan de bovenste buitenrand van uw koeler en begint altijd met de letters WT-Jaartal en een volgnummer.

Privacy

Uw adresgegevens en emailadres worden niet doorverkocht aan derden voor reclame doeleinden. Wel is het zo dat wij verplicht zijn onze administratie en dus verkoopfacturen op naam te delen met de belastingdienst afdeling Douane als zij daar om vragen.

Wat u ook met uw ketel doet, u bent zelf verantwoordelijk voor het naleven van de regels van het land waar in u woont.

Aanvaarding voorwaarden
Het plaatsen van een bestelling betekent automatisch dat u akkoord gaat met de hierboven genoemde voorwaarden. Bij het plaatsen van de bestelling heeft u middels een vinkje aangegeven de voorwaarden te hebben gelezen. Hier kan dus niet achteraf over gediscussieerd worden.

Betrouwbaarheid
Wemax Trading is het bedrijf boven Stookwinkel.nl

Wemax Trading staat bij de kamer van Koophandel Apeldoorn ingeschreven onder nummer 11069993

Wemax Trading besteedt uiterste zorg aan uw bestelling. U kunt voor vragen altijd contact met ons opnemen.

Voorradigheid van producten
Wemax Trading zorgt er voor dat Stookwinkel.nl vrijwel alle goederen continue op voorraad heeft. Mocht dit onverhoopt een keer niet het geval zijn dan laat stookwinkel.nl u dit zo spoedig mogelijk weten. Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang van uw bestelling.

In de meeste gevallen heeft u uw bestelling, met uitzondering van zondag, de eerst volgende dag al in huis.

Stookwinkel – Brouwen en Distilleren | ©2024 | Design & Realisatie door Webheads BV